Racionalnim i praktičnim ljudima pružamo mogućnost da se razvijaju na ličnom i profesionalnom planu kako bismo se zajedno posvetili stvaranju bolje svakodnevice za sebe i svoje kupce.

Ko smo mi

Pozitivan timski duh

Mi smo raznolika grupa racionalnih i jednostavnih ljudi koji dele strast prema nameštaju i opremanju doma. Potičemo iz različitih delova sveta i različitih kultura, ali delimo istu viziju „stvaranja bolje svakodnevice za što veći broj ljudi“. Takođe, delimo iste vrednosti koje su u osnovi našeg rada i poslovne kulture koju karakteriše inkluzivnost, empatija, otvorenost i iskrenost.

Raditi s nama je nalik radu s prijateljima. Naš odnos se zasniva na zajedništvu i entuzijazmu.

Naše radno mesto

Rad za kompaniju IKEA znači biti deo inspirativne, zabavne i efikasne sredine. Mi smo najveća svetska kompanija za prodaju nameštaja sa 172.000 zaposlenih u 43 zemlje i uživamo u radnoj atmosferi koja je oslobođena nepotrebne birokratije. Ovde uvek možeš da budeš ono što jesi!

Poštujemo jedni druge i međusobne razlike i stvaramo uslove da svi učestvuju i doprinose ostvarenju naših zajedničkih ciljeva. Bez obzira gde radiš u IKEA svetu, bićeš okružen kolegama iz svih delova sveta s različitim veštinama i zdravim smislom za humor!

Ne postoji tipična IKEA karijera

IKEA nudi jedinstvene mogućnosti za razvoj karijere i profesionalno usavršavanje. Ohrabrujemo kolege da probaju različite uloge u okviru kompanije, i neki od njih promene brojne pozicije i zemlje u toku karijere. Naši zaposleni sami osmišljavaju svoje razvojne ciljeve, a kompanija im pruža podršku u ostvarivanju potencijala.

Rad s nama ima brojne prednosti

IKEA brine o svojim zaposlenima i svi smo mi deo IKEA porodice! Trudimo se da se svaki zaposleni oseća poštovano, priznato i uključeno. Naši zaposleni igraju najvažniju ulogu u našem kontinuiranom rastu i oni su zaslužni što smo danas tu gde smo. Stoga im se odužujemo sjajnim paketom pogodnosti!

Da li želiš da nam se pridružiš?

Proveri slobodna radna mesta

Učenje i napredak kroz posao

Zaposleni koji žele da nauče nešto novo i da razviju svoja znanja i veštine imaju na raspologanju brojne obuke u okviru kompanije.

Razvojne mogućnosti

Svaki zaposleni ima priliku da predloži svoj razvojni cilj. Zajedno sa svojim menadžerom dogovara ciljeve za narednu godinu i budućnost i korake kako da ih ostvari.

Još niže cene

Kao što znaš, cene naših proizvoda su sjajne. Ali za naše zaposlene cene su još bolje, zahvaljujući popustima koje imamo, u kojoj god robnoj kući IKEA na svetu da kupuješ!

Fika

Fika je švedska tradicija koju svi u kompaniji IKEA volimo. Fika je mnogo više od pauze za kafu i kolač, to je vreme da se družimo i opustimo. Neke od najboljih ideja u kompaniji IKEA nastale su za vreme fike.