Uključivanje domaće prehrambene industrije u mrežu dobavljača kompanije IKEA

(Beograd, 9. jun 2016.)
IKEA FOOD u saradnji sa Privrednom komorom Srbije danas je u prostorijama Komore organizovala sastanak sa domaćim kompanijama iz oblasti prehrambene industrije.

Cilj ovog sastanka je da sve zainteresovane kompanije upoznamo sa načinom na koji posluje kompanija IKEA, setom internih standarda koji regulišu saradnju sa dobavljačima, tkzv. IWAY, serifikatima koji su neophodni za prehrambene proizvode, procesom javnih nabavki i sl. Želimo da što više domaćih kompanija uključimo u mrežu dobavljača na teritoriji Srbije. Blagovremenim pružanjem svih neophodnih informacija zainteresovane kompanije imaju dovoljno vremena da se pripreme za tender koji ćemo raspisati krajem godine, u susret otvaranju robne kuće IKEA u Bubanj Potoku.

IKEA FOOD je odeljenje kompanije IKEA, koje se bavi pripremom i trgovinom prehrambenim proizvodima u okviru robnih kuća IKEA. IKEA FOOD je nadležna za upravljanje komercijalnim restoranom, dućanom švedske hrane i bistroom, koji su na raspolaganju svim kupcima u robnoj kući IKEA.